VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: "Is de prijs per persoon of voor de hele villa en wat zijn de bijkomende kosten

De prijs is voor de hele villa en NIET per persoon. Er zijn geen bijkomende kosten. Behalve voor bijvoorbeeld tickets, autohuur en (reis)verzekering

Vraag: "Hoe laat kan ik in- en uitchecken"

De villa is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst en moet worden verlaten op de dag van vertrek om 10.00 uur. De schoonmakers en tuinman hebben deze tijd nodig voordat de nieuwe gasten arriveren. Houd er rekening mee dat deze kunnen arriveren vóór 10 uur. U hoeft hier echter zelf geen rekening mee te houden.  Het is misschien mogelijk om de villa eerder ter beschikking te hebben of later te vertrekken. We zijn hierin erg flexibel. Als het mogelijk is zullen we daar zeker rekening mee houden.  

Vraag: "welk vliegveld is dichtbij"

Dat is het vliegveld van Malaga. Het is in minder dan 1 uur per auto bereikbaar.

Vraag: Welke valuta accepteert u?”

U kunt betalen via overschrijving in €Euro of £Sterling. Mocht u in een andere valuta  willen betalen dan kunt u gebruik maken van onze creditcard- of debetkaart faciliteiten.

Vraag: "Accepteert u creditcards en betaalkaarten, zijn er kosten?"

We accepteren alle gangbare kaarten. Alle kaarttransacties worden gefactureerd in GBP en door de uitgever van de kaart tegen het geldende tarief omgerekend naar uw lokale valuta. Houd er rekening mee dat er geen transactietoeslag geldt voor betalen met pinpas of creditcard.

Vraag: “Is de villa geschikt voor iedereen?”

 Ja.  Er is gelijkvloers een slaapkamer met aansluitend badkamer  en ook het terrein zelf is vlak. Als u zich zorgen maakt, bel of stuur dan een e-mail en wij geven u een individueel en eerlijk advies over uw specifieke wensen.

Vraag: "Biedt u oppas aan?"

Ja: we kunnen babysitten regelen door een volledig in het VK gekwalificeerd persoon in vroegschoolse educatie en kinderopvang. Dus wel engelstalig.

Vraag: "Wekelijkse schoonmaakservice?"

Als u maximaal 10 nachten verblijft, is de schoonmaakservice alleen op de dag van aankomst en de dag van vertrek.De villa heeft wasmachines of, indien gewenst, kan extra schoonmaak en was meestal tegen een toeslag worden geregeld. Als u de accommodatie voor 11 nachten of meer heeft geboekt, krijgt u ook tussentijdse verschoning van lakens/handdoeken en schoonmaak van de badkamers. Als u volledige schoonmaak nodig heeft, kan dit tegen een toeslag geregeld worden.

Vraag: "Levert u een welkomstpakket?"

Ja: we leveren een gratis welkomstpakket. Het bestaat uit de basics d.w.z. brood, melk, boter, jam, kaas, ham, een fles water, wijn en jus d'orange. Theezakjes, koffie en suiker zullen ook in de villa aanwezig zijn, samen met zout, peper, meel, olie, azijn, wat kruiden en specerijen. Tegen meerprijs bieden wij ook een ‘complete winkel’ van een lokale supermarkt aan.

Vraag: "Levert u beddengoed en handdoeken?" 

Alle beddengoed en handdoeken worden geleverd inclusief badhanddoeken.

Vraag: "Moet ik een föhn, strijkijzer enz. Meenemen?" 

In de villa  is  een haardroger, strijkijzers, strijkplanken, wasmachines,  een vaatwasser eneen wasdroger. Wat je zelf in huis hebt. 

Vraag: "Kan ik verbinding maken met internet?" 

In de villa is een een gratis WiFi-internetverbinding.

Vraag: “Kan de wisseldag worden gewijzigd?”

We bieden elke dag wisseling en aantal nachten aan, met een minimum van zeven nachten. De prijs is gewoon pro-rata van het weektarief, niets toegevoegd.

Vraag “Hoe ver is de villa naar kust.”

 La Duna Alta ligt tussen de 20 en 30 minuten rijden naar de stranden.

Vraag: "Airconditioning?" 

Volledige airconditioning betekent alle slaapkamers en de woonruimtes. We aanvaarden onder geen enkele omstandigheid enige verantwoordelijkheid voor het uitvallen van deze eenheden, hoewel we altijd zullen proberen de kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Vraag: "Welke tv-zenders kan ik ontvangen?"

Heel veel. In ieder geval alle Nederlandse, Belgische en Engelse zenders. Vanzelfsprekend de Spaanse en nog veel meer

Vraag: "Krijg ik een lokaal contact?"

Ja, u heeft de naam en het lokale telefoonnummer van onze vertegenwoordiger die u op elk moment kunt bellen
tijd als u onvoorziene problemen heeft of als u ergens advies over nodig heeft.